Rezervni delovi za medicinske uredjaje

Rezervni delovi

Medicinski uredjaji prilikom konstantne upotrebe, u odredjenom vremenskom periodu pocinju da zahtevaju popravku ili zamenu. Naravno, zbog visokih troškova nove opreme, s ekonomskog aspekta je prikladno popraviti korišcenu opremu. Više od toga, prilikom kupovine medicinske opreme, jedan od važnih faktora je operativna popravka i dostupnost dovoljnog broja ovlašcenih servisnih centara u Srbiji. Kljuc za kvalitetnu popravku su visokokvalitetni rezervni delovi i komponenterezervni-delovi

Kompanija Medisal prodaje originalne rezervne delove direktno od proizvodaca medicinske opreme. Specijalisti ce vas konsultovati o svakoj porudžbini, pomoci ce vam da izaberete ono najpotrebnije za vas. Visokokvalifikovani serviseri ce sprovesti sve najsloženije vrste popravki sa garancijom i vremenom.

Serviseri su stalno obuceni i spremni da brzo ispune cak i najkompleksnije vrste popravke i održavanja medicinske opreme.

rezervni-delovi-za-medicinske-uredjaje

 

Da narucite medicinske rezervne delove, navedite njihovo ime, model opreme, serijski broj, proizvodac, godina proizvodnje, broj dela, foto rezervnih delova koji se moraju zameniti u pismu.

Pouzdan rad svih sistema može se garantovati samo ugradnjom originalnih rezervnih delova. Originalni rezervni delovi se testiraju na kontrolu kvaliteta i pružaju trajno i sigurno korišcenje medicinske opreme.

Скочи на траку са алаткама