Potrošni materijal za nCpap

Potrošni materijal za nCPAP i high flow terapiju

Svojim inovacijama u proizvodnji potrošnog materijala za nCPAP, kompanija Medin iz Nemačke, doprinosi opstanku najmanjih pacijenata i podržava najnežniji mogući početak života.
Prevremeno rođenoj novorođenčadi je potrebno poznato okruženje. Kompanija Medin razvija i proizvodi nCPAP sisteme i potrošni materijal za prevremeno rođenu decu i novorođenčad za kliničku primenu u porođajnoj sali, na odeljenju intenzivne nege i tokom transporta I nudi rešenja i proizvode za kompletan spektar neinvazivne respiratorne podrške za prevremeno rođene bebe.
Potrošni materijal kompanije Medin je savršeno usklađen sa svim Medin uređajima, a može se koristiti I na respiratorima drugih proizvođača.
Svaka pojedinačna komponenta između nCPAP uređaja i pacijenta je važan deo slagalice, posebno interfejsi za pacijente.

Miniflow®

Pasivni nCPAP interfejs

Miniflow je interfejs za CPAP/NIV terapiju korišćenjem konvencionalnih ventilatora. Miniflow generator je povezan sa inspiratornim i ekspiratornim granama sistema za disanje sa ventilatorom ili izvorom protoka.
Kombinovanje Miniflow-a sa ventilatorima omogućava CPAP terapiju i neinvazivne režime ventilacije kao što je NIPPV. Na ovaj način parametri terapije se kontrolišu kao i obično preko ventilatora.
• Interfejs za jednokratnu upotrebu omogućava sve oblike i načine moderne NIV terapije za prevremeno rođenu decu i novorođenčad.
• Kompatibilan sa mnogim ventilatorima i BubbleCPAP sistemima
• Minimalni mrtvi prostor
• Fleksibilni, okretni adapter za pozicioniranje kanila I maski

Potrošni materijal za nCpap
Potrošni materijal za nCpap

Medijet®

Aktivni nCPAP interfejs

Medijet je aktivni nCPAP generator i koristi se na Medin uređajima medin-NC3, medinCNO, medinCNOmini i medinSINDI. Pored toga, interfejs se takođe može koristiti I na respiratorima drugih proizvođača.
Medijet aktivno generiše CPAP pritisak pomoću modifikovanog Benveniste ventila (Benveniste 1976), odnosno direktno u generatoru, a samim tim i kontinuirani pozitivni pritisak u disajnim putevima pacijenta bez dodatnog ventila u NIV uređaju. Kao rezultat toga, Medijet je povezan sa uređajem samo pomoću sistemom za disanje sa jednim crevom što olakšava rukovanje i pozicioniranje pacijenta.
• Nizak nivo buke
• Triger pritiska i detekcija spontanog disanja bez dodatnog senzora
• Fleksibilni adapter za pozicioniranje kanila i maske
• Zasnovan na Benveniste ventilu sa rezervoarom zapremine

Potrošni materijal za nCpap

Nuflow®

Nazalna kanila za terapiju visokim protokom

Medin Nuflow nazalna kanila visokog protoka napravljena je od mekog silikona kompatibilnog sa kožom koji pomaže da se savršeno izbalansira terapija I udobnost za pacijenta.
• Kanila za nizak i visok protok kiseonika napravljena od 100% biokompatibilnog silikona, bez PVC-a, DEHP-a, Latexa
• Visok stepen udobnosti pacijenata
• Nizak nivo buke
• Individualna fiksacija
• Anatomski prilagođen oblik nosnica
• Za pacijente do 3 god.
• Dostupne u 4 veličine
• Nema konekcije na mostu između nosnica
• Hidrokoloidna fiksacija

Potrošni materijal za nCpap

MEDIJET® ; MINIFLOW®

KANILE, MASKE I KAPE

Kape, maske i kanile su proizvodi namenjeni za nCPAP terapiju u lečenju neonatalnih pacijenata i prevremeno rođene dece. Moraju biti korišćeni u kombinaciji sa Medijet ili Miniflow nCPAP generatorima.
Nazalne kanile i maske za Medijet® i Miniflow®, služe za povezivanje CPAP sistema na pacijenta, napravljene su od silikona, namenjene za jednokratnu upotrebu i dostupne u nekoliko veličina.
Kapa je osnova za primenu celog nCPAP sistema jer obezbeđuje sigurnu i stabilnu fiksaciju nCPAP interfejsa. Medin kapice su napravljene od biokompatibilnih mikrovlakana i dostupne su u osam veličina. Posebno mekan i elastičan materijal štiti glavu bez deformisanja. Trake za fiksiranje za kanile i maske se pričvršćuju bilo gde na kapi i stoga se mogu pojedinačno postaviti.
Sistemi za disanje
Sistemi creva za disanje su specijalno razvijeni za jednokratnu upotrebu u kombinacija sa Medijet i Miniflow generatorima. U ponudi imamo sisteme creva sa grejačem I ovlaživačkom komorom koji se koriste za terapiju visokim protokom.

Potrošni materijal za nCpap
Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Možete i odustati. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).