Creva za CPAP

Creva za CPAP, sa i bez antimikrobne zaštite, kompatibilna sa aparatima svetski poznatih proizvođača

Combi – Flex ®

Combi-Flex®, koaksijalni sistem, je specijalno dizajnirano crevo za anesteziju, sa jednom granom u kojoj se nalaze crevo za inspirijum i crevo za ekspirijum, predviđeno za upotrebu kod odraslih i dece.

Ovaj multifunkcionalni sistem je zasnovan na originalnom Universal F konceptu, a niz dizajnerskih konfiguracija pokriva sve elemente respiratorne podrške od anestezije do intenzivne nege. Ovako osmišljen i dizajniran sistem eliminiše potrebu za koričćenjem posebnih creva za pokrivanje svih procedura.

Creva za CPAP

Lagani , koaksijalni sistem generiše termički efikasnu mikroklimu i obezbeđuje optimalnu vlažnost , poboljšava efikasnost isporuke lekova i smanjuje rizik od infekcija.

Ovaj sistem za disanje je dostupan i u dužini do 7 m, što omogućava upotrebu  i pri dijagnostičklim procedurama kao što je npr.  magnetna rezonanca sa kojom je kompatibilan.

Sistem je moguće kombinovati i sa bakteriološkim filterom i Spirale-om za nesmetanu inhalaciju pacijenata.

*BioCote® zaštita

Mapelson sistemi koji pored osnovne funkcije koju obavljaju sadrže Ultra APL ventile, koji dozvoljavaju linearnu ili konstantnu kontrolu vazdušnog pritiska. Sastavni deo sistema je i balon za disanje koji je veoma osetljiv , veoma sličan višekratnom  balonu za disanje.

Sistemi za disanje sa Entonox-om – Entonox je medicinski gas koji se sastoji od jednakih delova Azot(1) Oksida i kiseonika. Iako se uglavnom koriste na porođaju, njihovo analgetsko i sedativno dejstvo  ima korisne efekte i kod ostalih kliničkih stanja.

Скочи на траку са алаткама