Potrošni materijal za anesteziju

Armstrong Medical Ltd., renomirana i svetski poznata kompanija u proizvodnji i prodaji potrošnog materijala visokog kvaliteta, za intenzivnu negu i anesteziju.

Armstrong Medical se posebno ističe po proizvodnji potrošnog materijala za intenzivnu negu i anesteziju koji je namenjen za sve kategorije pacijenata i u potpunosti odgovara zahtevima korisnika. Proizvodi su dostupni u različitim veličinama, različitim dužinama i u vidu setova različitih varijacija, a sve prema potrebama klijenata.

Armstrong proizvodi su proizvedeni u skladu sa direktivom 93/42 EEC i u potpunosti su kompatibilni sa svim aparatima za anesteziju, respiratorima i uređajima za NIV/CPAP svih svetski poznatih proizvođača .

Program sistema za disanje uključuje: klasične sisteme za disanje, koaksijalne sisteme, Mapleson sisteme za disanje , kao i sisteme za disanje namenjene za upotrebu sa Entonoxom.

Sistemi za disanje za anesteziju i respiratore, sa i bez antimikrobne zaštite, sa i bez balona, različitih dimenzija.

Potrošni materijal za anestezijuPotrošni materijal za anesteziju

Osnovna karakteristika koja odlikuje sisteme za disanje za anesteziju i intenzivnu negu jeste antimikrobna zaštita bazirana na jonima srebra, „BioCote“  što podrazumeva rezistentnost sistema na mnoge grupe mikroba, a samim tim i mogućnost upotrebe sistema u periodu od minimum 7 dana od dana inicijalne upotrebe.

“BioCote” je jedinstvena antimikrobna tehnologija koja se bazira na jonima srebra homogeno raspoređenim u polimerima od kojih je crevo izrađeno, tako da sve vreme ostaju u samom proizvodu za vreme trajanja njegove upotrebe jer su inkorporirani u sam materijal u toku procesa proizvodnje. Antimikrobna zaštita u formi jona srebra sprečava rast i opstanak čitavog niza mikroba, uključujući bakterije, gljivice i viruse.

Potrošni materijal za anesteziju

BioCote tehnologija pruža dugotrajnu zaštitu proizvoda stvaranjem površine na kojoj mikrobi ne mogu da opstanu.

BioCote antimikrobna zaštita:

  • Ubija 80% mikroba u roku od 15 minuta
  • Ubija 99% mikroba u roku od 2 sata
  • Vek trajanja antimikrobne zaštite je kao i vek trajanja samog proizvoda
  • Najbolji efekat se ispoljava u borbi protiv bakterija, gljivica i nekih virusa
  • Štiti kontinuirano i konstantno

*Otpornost Armstrong sistema za disanje na mikrobe, ispitana je i na Institutu za mikrobiologiju i imunologiju, pri Medicinskom fakultetu, Univerziteta u Beogradu.

*Svi sistemi su dostupni sa i bez antimikrobne zaštite

Скочи на траку са алаткама